Saturday, May 18th, 2024

Trabzonspor’dan Beklenen Hamle Geldi

Ligi şampiyon olarak kapatan bordo mavililer yerli transfer için harekete geçti. Kadro düzenlemesin de 7 artı 4 kararı veren Karadeniz ekibi yerli transferler için düğmeye bastı. Kulüp şimdilerde 3 isim üzerine yoğunlaştı. Yerli transferlerle anlaşma sağlanırsa kadroda belirlenecek.

Şampiyon Yerli Transfer İçin Düğmeye Bastı

Şampiyon Trabzonspor devre arasında da kadrosuna dahil etmek istediği 3 ismi açıkladı. Bu isimler arasında ise Kaan Ayhan, Halil Akbunar ve Onur Bulut yer alıyor. Bu üç başarılı isim Trabzonspor’un yerli transferleri arasında yer alıyor. Takım üç isimle yakından ilgileniyor. Trabzonspor’da yeni sezon transfer hazırlıkları geçen dönemde olduğu gibi bu senede hızlı başladı. Üç isim üstüne duran takım yerli transferler için atağa geçti.

50tl deneme bonusu

Karadeniz Fırtınası Transfere Hızlı Başladı

Karadeniz fırtınası Trabzonspor transfer görüşmelerine hızlı bir şekilde başladı. Üç isim üzerine yoğunlaşan ekip anlaşma sağlamaya çalışıyor. Kaan Ayhan, Halil Akbunar online paralı poker oyna siteleri ve Onur Bulut isimleri şampiyonun transfer gündeminde yer alıyor. Devre arasında da takip edilen oyuncular için hamle yapıldı. Yerli transfer işlemlerine oldukça hızlı başlayan takım konu ile ilgili önümüzde ki hafta yeni bir açıklama yapacaklarını belirtiyor.

Formun Üstü

Formun Altı