Thursday, March 28th, 2024

Reyna Toyrana’dan “Yalan Değil”

Alternatif pop kulvarının dikkat çeken isimlerinden Reyna Toyrana müzik kariyerinin ikinci single’ını Sony Music etiketiyle tüm dijital platformlarda 10 Aralık Cuma günü video klibi ile yayımlanıyor.

Sözü ve müziği kendisine ait ‘Yalan Değil’in, davul, elektro ve bas gitarları çalınıp düzenlemesi Metehan Köseoğlu tarafından yapıldı. Meed temposu altında trap dokunuşlarla ve organik yapısıyla  dans ettirirken hüzünlendiren, gülümsetirken düşündüren  şarkı dinleyiciyi yakalamayı başarıyor.

‘Mağrur, kendi yolunda ilerleyen güçlü kadınlara ilham olmak için yazdığını söyleyen Reyna Toyrana’nın Yalan Değil’i, duygusal  sözleriyle ve dinamik alt yapısıyla son dönemin alternatif pop çalışmalarından bir olmaya aday.

Şarkı günümüz kadınlarının yalnızlıkla evrilip eril ve dişil enerjilerini bütünleştirerek yaşadığı tüm hayal kırıklıklarından kendi gücü ve farkındalığıyla çıkışını ve kararlı seçimlerini ifade ediyor.

Reyna Toyrana‘nın video klibi Erhan Karaca yönetmenliğinde İstanbul’un birçok yerinde çekildi. Şehrin dinamik görüntüleri verilirken yalnızlığın ve umudun metaforu olarak beyaz geniş pencereleri olan bir ev kullanıldı.

Söz & Müzik: Reyna Toyrana

Düzenleme: Metehan Köseoğlu

Armonizasyon: Reyna Toyrana

Davul&Gitarlar: Metehan Köseoğlu

Kayıt: Metehan Köseoğlu

Mix&Mastering :Metehan Köseoğlu

Yönetmen: Erhan Karaca

Dün akşam seni gördüm

Mutlusun

Gözlerine bakamadım

Huzursuzum

Yanındaki şanslı biri

Ben susmuşum

Hayatlarca ihaneti

Yutmuşum

Yalan değil dolan değil

Bir bildiğim var

Senden mühim değil Sorun değil

Bir bildiğim var

Çoktan farkındayım söylemedim

Bir bildiğim var

Böyle gelmiş böyle gitmez

Benim bir bildiğim var