Saturday, April 27th, 2024

Raif Akyüz’ün bu haftaki röportaj konuğu iş kadını Yıldız Akyıldız oldu

Son günlerde mantar gibi biten güzellik merkezleri bazılarımızın kabusu olmuşken en azından hem sosyal medya kullanıcılarımı hem…

Son günlerde mantar gibi biten güzellik merkezleri bazılarımızın kabusu olmuşken en azından hem sosyal medya kullanıcılarımı hem okurlarımı biraz bilgilendirmek için soluğu birçok ünlü ismin tercih ettiği Yıldız Akyıldız’ın sahibi olduğu Asteria Zehra Güzellik’te aldım.

Belki size reklam olarak gelebilecek ama inanın içeri ilk girdiğiniz andan itibaren bir sıcaklık ve samimiyet hissediyorsunuz. Tabi bu da ister istemez sizi rahatlatıyor ve kendinizi Asteria Zehra Güzellik’in bir misafiri olduğunuzun hissiyatını veriyor.

Neyse konuyu çok uzatıp sizleri de sıkmadan hemen “Asteria Zehra Güzellik”  Yıldız Akyıldız ile yaptığım röportaja geçelim.

 

Raif Akyüz: Öncelikle merhabalar Yıldız hanım. Okurlarımız için kendinizi tanıtırmısınız?

 

Yıldız Akyıldız: 1987 yılında mutlu bir ailenin en küçük kızı olarak dünyaya geldim. Ailenin en sevimli ve en şımarık çocuğu olmam kadar da doğal bir şey yoktu. Eğitim hayatı sonrası en büyük hedeflerimden biri olan güzellik sektörüne yöneldim. Bu konuda aldığım eğitimler sonrasında kendimi daha da geliştirerek güzellik uzmanı ve usta öğretici olarak çalışmalarıma devam ederken de  bir iş kadını olarak “Asteria Zehra Güzellik’i kurdum

 

 

Raif Akyüz : Kendinizi tanıtırken aldığınız eğitimlerden bahsettiniz. Bu konuyu biraz açar mısınız?

 

Yıldız Akyıldız: Aslına bakarsanız o kadar çok konuda eğitim aldım ki anlatmaya kalksam inan saatlerinizi alırım. Ama bunun yerine kısaca birkaçını söyleyebilirim. Altier Akademi’den Nilüfer Cancil hocamızdan ilk önce bu meslekte kalıcı olmak istiyorsan dürüst olmayı bana düstür olarak öğretti. Hocamızdan kalıcı kalıcı makyaj eğitimi aldım Ama ilk başta belirttiğim gibi özellikle bu sektörde mesleğimizin aslında bir süt gibi olduğunu ve sütün hiçbir lekeyi kabul etmediği gibi sektörümde böyle olmam gerektiğini daha ilk eğitimimde anladım ve birçok dalda eğitimimi tamamladım. Sonrasında Royal Akademi’den güzellik uzmanlığı eğitimini aldım. Eğitimlerim bittikten sonra da sektörümüze birçok ismi de verdiğim eğitimlerle kazandırdım.

Raif Akyüz: Peki Asteria Zehra Güzellik olarak müşterilerinize sunduğunuz hizmetler nelerdir?

 

Yıldız Akyıldız: Öncelikle şu konuda sizinle mutabık kalalım Raif bey. Biz Asteria Zehra Güzellik olarak bize gelen herkesi misafirimiz olarak görürüz. Türk toplumunun örf ve adetlerinde olduğu gibi misafir baş tacıdır. Ben ve tüm personelim bu ilke ile hizmet veriyoruz. Şimdi gelelim sizin sorunuza. Asteria Zehra Güzellik olarak medikal ve klasik cilt bakımı, bölgesel incelme, ameliyatsız yüz germe, ameliyatsız el gençleştirme, gıdı eritme, burun küçültme , gamze oluşturma , bölgeselde kas yapma uygulamalarını yapıyoruz tabi bununla beraber Çakra dengeleme ve açma, medikal masaj , yeni nesil lazer epilasyon, kalıcı makyaj, profesyonel frekansla cilt bakımı,  protez tırnak ve tırnak uygulamalarının tamamını ve aynı zamanda evlere vip hizmetini tüm misafirlerimize sunuyoruz.

 

Raif Akyüz: Son dönemlerde sektörünüzde adeta mantar gibi üreyen güzellik merkezleri kurulmaya başlandı ve bunlar da hizmet veriyor. Peki Asteria Zehra Güzellik olarak sizin bu güzellik merkezlerinden farkınız nedir?

Yıldız Akyıldız: Ülke olarak zorlu bir dönem geçirirken kişilerin hayat koşullarından dolayı gerek fiziksel ve gerekse ruhsal olarak deforme olmuş hayatlarını bir nevi güzelleştirmeyi misyon edindik. Buna bağlı olarak da hayatlarına artı değer katmak için yapılması gereken tüm küçük müdahaleleri misafirlerimize samimi bir şekilde aktarıp onları doğru yönlendirmelerle hayatlarına küçük dokunuşlar yapıyoruz. Yani aslında öncelikli olarak en büyük farkımız samimiyetimiz ve içtenliğimiz. Tabi ardından kalitemiz geliyor. Şöyle düşünün samimiyet ve içtenlik olmayan bir ortamdan ne iyi bir hizmet alabilirsiniz ne de kalite bekleyebilirsiniz

 

Raif Akyüz: Yıldız hanım Asteria Zehra Güzellik’e ilk geldiğimde gözüme çarpan çakra dengeleme prosedürü oldu. Aslında bunu daha önce bizzat deneyimlemiş biri olarak bu hissiyatı iyi bilirim ama bilmeyen okurlarımız için bu uygulama hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz?

 

Yıldız Akyıldız: Çok kısa bir şekilde anlatmam gerekirse Türkiye de ilk olarak bilinçaltı uzmanımızın kendi tekniği ile oluşturduğu medikal masaj ve çakra dengelemeyi birleştirerek fiziksel ve ruhsal  şifayı sağlayan bir uygulamadır .

 

Raif AkyüzAsteria Zehra Güzellik’te sizinle sohbet ederken ve hizmetlerinizi anlatırken gamze ve burun küçültme uygulamalarınızdan bahsetmiştiniz. Özellikle burun küçültme çok yaygın bir uygulama. Bu iki uygulamadan biraz bahseder misiniz?

 

Yıldız Akyıldız: Bu iki uygulama için Asteria Zehra Güzellik olarak yüksek frekanslı ses dalgaları kullanarak geliştirilen bir cihaz vasıtasıyla lokalize yağ çeperini küçülterek gamze oluşmasını sağlar ayriyeten yüksek frekanslı ses dalgaları ve ısı ile birleştirilerek kemik törpülenip burun küçültme sağlanmaktadır.

 

Raif Akyüz: Peki ünlü isimlere de hizmet veriyor musunuz? Hatta bu isimlerden bir kaçını söylemeniz mümkün mü?

Yıldız Akyıldız: Yılların tecrübesi ve deneyimi ile birbirinden ünlü birçok isme hizmet verdiğimizi söyleyebilirim. Ama burada isimler zikretmek reklam gibi gözükebileceği gibi bu isimlere de sormadan geçirtmek bana göre saygısızlık olur. Ama illa isim diyorsanız çok rahat bir şekilde aynı zamanda yakın dostlarım olan Ebru Elver ve Sakiler grubundan Hasan Gözettik isimlerini verebilirim.

 

Raif Akyüz: Son olarak okurlarımıza ne söylemek istersiniz?

 

Yıldız Akyıldız: Ben ve işletmeciliğini de üstlendiğim Asteria Zehra Güzellik  olarak devletine vergisini veren, ruhsat sahibi, verdiği hizmetin eğitimini en üst seviyede almış biri olarak uzman kadromla hizmet veriyorum. Misafirlerimizi kapıdan karşılayarak kendilerini en güzel şekilde ağırlarken aynı zamanda istediği tüm hizmetleri kendilerine sunuyoruz ve kendilerini daha değerli hissetmelerini sağlayarak uğurluyoruz. Sloganımız olarak “Farklıyım ve Farkındayım” bu deneyimi yaşamak isteyen değerli ailemizin yeni üyelerini bu deneyimi ve bu farkındalığı yaşamaları için bir kahveye içmeye bekleriz efendim