Saturday, April 27th, 2024

Halil Dağhan “Aşkım” adlı şarkısıyla gönülleri fethetti

Müziğe olan ilgisi genç yaşta çalışmaya başladığı elektronik mağazası ve müzik stüdyosunda yeşermeye başlayan Halil Dağhan kısa sürede sesinin güzelliği çevresinin ve yakın dostlarının ilgisini çekti.

Yakın dostu ünlü sanatçı Cüneyt Tek’in de ısrarları üzerine kendisini bir anda müzik sektöründe bulan Halil Dağhan Adana Devlet Konservatuvarı Opera Şan ve Ana Sanat Dalı Başkanı Semin Süeda Çölcü’den şan eğitimi alarak, beğeni toplayan sesini eğitimle de destekleyerek söz ve müziği “Gidersen” adlı şarkısıyla uzun yıllara damgasını vuran söz ve müziği Cüneyt Tek’e ait düzenlemesini Febyo Taşel’in yaptığı “Aşkım” adlı şarkısını Avrupa Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

Halil Dağhan “Aşkım” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Kürşad Karakuş oturdu.

Halil Dağhan’ın yeni teklisi “Aşkım” kısa bir sürede tüm radyoların en çok çalınan şarkıları arasına girmeyi başarırken televizyon ekranlarının aranılan isimleri arasında olmayı da başardı.

 

Halil Dağhan önce Kanal D ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Özlem Yıldız’ın yaptığı “Kouştukça” programına ve Dreamtürk ekranlarında da “Çiğdem ile hafta sonu” adlı programlara katılarak programda sergilediği kendinden emin, relax tavırları ile okuduğu şarkılarla dikkatleri üzerine toplamayı başardı.