Thursday, March 28th, 2024

Ulusal Model Yarışması yoğun ilgi gördü

Türkiye’de ilki gerçekleşecek olan Ulusal Model Yarışması moda ve tekstil sektörünün yanı sıra televizyon ve şov dünyasına birbirinden başarılı isimleri ve kaliteli modelleri kazandırmayı hedeflemektedir.

Ulusal model yarışmasına katılım ve ilgi çok büyük oldu. Türkiye’nin dört bir tarafından adayların başvurduğu yarışmada ilk elemeleri geçip yarı finale çıkmaya hak kazanan adaylar büyük final için yarışacaklardır.

Bu yıl pandemi önlemleri kapsamında gerçekleşecek Ulusal Model Yarışması’nın birincileri Uluslararası arenada ülkemizi temsil edecekler.
SPR Medya tarafından gerçekleşen organizasyon Yapımcı Semra Hülakü ve Deniz Şaman öncülüğünde yapılmaktadır. Aynı zamanda yönetim kadrosunda bulunan kurucu başkan Can Taylan , Kareograf Ferhan Aral, Proje yönetmeni Ali Durgut ve yapımcı Burak Hülakü yarışma ile ilgili dünyayı etkisi altına alan pandemi sorunsalına rağmen alınan önlemlerle birlikte, özen ve dikkatle projenin başarılı devam etmesi ve yoğun talep olmasının gururunu ve heyecanını yaşadıklarını belirtmektedirler. Büyük bir özveri ile büyük finale yaklaşılması heyecanı daha da arttırmaktadır.

İlk olarak İzmir Mövenpick Hotel’de gerçekleşen yarı finalde büyük finale çıkacak adaylar belirlendi. İstanbul yarı final elemeleri 16 Haziran Point Hotel Barbaros’da gerçekleşti. Çok yoğun talep gören Ulusal Model yarışmasında adayların da büyük final için çok heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Medya yönetmeni Semra Hülakü büyük finalde moda sektörünün duayenlerinin ve büyük hayran kitlesine sahip sanatçıların yer alacağını duyurdu. Bu isimlerden bazıları Zerrin Özer , Nazan Şoray, Serhat Hacıpaşalıoğlu, Tuğba Özay, İzzet Öz, Ömür Gedik, Emsal Doğan, Vural Gökçaylı, Bülend Özveren, Atıl Kutoğlu gibi kıymetli jürilerden oluşmaktadır.