Thursday, March 28th, 2024

Sergio Gürlek’ten efsane şarkıya efsane yorum

 

‘O Ses Türkiye’de Seda Sayan’ın takımında yarışıp finalist olan Sergio Gürlek, “Şeyh Şamil” isimli yeni teklisini çıkardı. Daha önce Seda Sayan ile bir rock şarkısında düet yapan Sergio, yeni çalışmasını ise Voce Music etiketityle, Selçuk Sal Küçük ve Jesi Albayrak’ın prodüktörlüğünde müzikseverlerin beğenisine sundu.

EFSANE ŞARKIYA EFSANE YORUM!
Aranjörlüğünü Mustafa Arapoğlu’nun üstlendiği “Şeyh Şamil” adlı şarkı, 90’lı yıllarda Ayna grubu tarafından “Ceylan” olarak yorumlanmıştı. Sözleri Erol Köse’ye ait olan Ceylan isimli eserin kullanımı için Köse’den izin çıkmayınca; Sergio Gürlek aynı müzik üzerine milli duygular ile yeni sözler yazarak şarkıya yepyeni bir boyut kazandırdı. Dijital platformlarda yerini alan şarkı, Kafkas esintileri yaşatırken müzikseverlerin de yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şarkının İbrahim Bülbül imzalı klibi ise, kısa sürede video paylaşım sitelerinde büyük ilgi gördü.

AMERİKA’DAKİ BAŞARILARINI TÜRKİYE’DE DE SÜRDÜREN ‘VOCE MUSIC’TEN SERGIO’YA TAM DESTEK!
Aslen Kafkas kökenli olan Sergio Gürlek, “Bu güzel eser artık hak ettiği sözleri buldu ve gerçek duygular ile dinlenecek. Hem Kafkaslara, hem de Ay Yıldıza olan aşkımı yansıttığım bu şarkı müzikseverlere armağan olsun. Bana bu yolda büyük destek veren yapımcılarımız Selçuk Sal Küçük ile Jesi Albayrak’a ve Voce Music ekibine çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda TV 8,5 ekranlarında hazırlayıp sunduğu ve bugüne kadar 85 bölümü yayınlanan “Sergio ile Walk Show”un da devam edeceğini belirten sanatçı, “Acun Medya’nın desteği ve ilgisiyle dünyayı gezip, gördüklerimizi ekrana yansıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

SERGIO GÜRLEK KİMDİR?
Sergio Gürlek, 17 Mart 1982’de  İstanbul Kadıköy’de doğdu. Aslen Sivaslı bir ailenin çocuğu olan Sergio, Kafkasya kökenli gerçek bir Orta Asya Türküdür. 1996 yılında İzmit ‘de Radyo ve TV Programları ile yayın hayatına başladı. Yurt içi ve yurt dışı birçok 5 yıldızlı otele aktivite, show ve animasyon danışmanlığı yaptı. Sahneye olan hakimiyeti ve müzik bilgisini birleştirerek 2014 yılında “4X4’lük” ismini koyduğu Maxi Single müzik albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. 2015 yılının sonlarına doğru ise, yeni bir single yaptı ve Sarhoş isimli şarkıyı yorumladı. 2018 – 2019 yılları arasında O Ses Türkiye Yarışmasına katıldı ve Seda Sayan’ın takımında finale kadar yükseldi.

2019 yılı ağustos ayında Seda Sayan ile Keten Helva isimli şarkıda düet yaptı.
Segio, “Walkshow” isimli programı ‘TV 8,5’da sunmaktadır. 2022’nin Şubat ayında ise, “Şeyh Şamil” isimli teklisini çıkardı.

Web adresi: www.sergiogurlek.com.tr
Instagram: @sergiogurlek

VOCE MUSIC, SELÇUK SAL KÜÇÜK VE JESI ALBAYRAK KİM?
Voce Music, Amerikalı iş insanı Selçuk Sal Küçük tarafından kurulmuş bir müzik yapım şirketidir. Dijital distribütör Amerikan menşeili Sony Orchard tarafından sağlanmaktadır. Şirketleşme öncesi birçok başarılı işe imza atan yönetmen, aranjör ve alanında birbirinden yetenekli diğer çalışma arkadaşları kendinden sıkça söz ettirmiştir. Voce Music bir taraftan başarılı işlere imza atarken, diğer tarafta genç yeteneklere müzik yolculuğunda gerekli imkanları sağlayarak onlar için en iyi rotasyonu hazırlamaktadır. Voce Music Müzik Yapım, Selçuk Sal Küçük ve Jesi Albayrak’ın bahissiteleri.uk.com yönetiminde aranje ve müzik prodüksiyon dışında menajerlik hizmeti de vermektedir.

Web adresi: https://www.vocemusictv.com
Instagram: @vocemusictv

“ŞEYH ŞAMİL” ŞARKI SÖZLERİ
Söz: Sergio Gürlek
Müzik: Anonim
Düzenleme: Mustafa Arapoğlu
Yönetmen: İbrahim Bülbül

Yurdumun her köşesi sanki cennet bahçesi
Tarihe oldu destan Şeyh Şamil’in gölgesi
Kafkaslardan yükselen zaferin her sesinde
Hürriyetin timsali Şeyh Şamildir kalbimde

Ay yıldız aşkı hep yüreğimde
Ölsem de bitmez son nefesimde
Yüreğime düştü bu sevda
Kafkaslardan çıktım yola
Vatan millet hep bir uğurda
Canım feda bayrağıma