Thursday, March 28th, 2024

Raif Akyüz ile “Sanatçı” programının bu haftaki konuğu Mehmet Bulduk oldu

Televizyon ekranlarının gerçek anlamdaki kültür-sanat programlarından biri olan Raif Akyüz ile “Sanatçı” programını usta oyuncu, seslendirme sanatçısı ve yönetmen Mehmet Bulduk konuk oldu

Meltem TV ekranlarında her hafta ekranlara gelen yapımcılığını ve sunuculuğunu Raif Akyüz’ün yaptığı “Sanatçı” adlı programın bu haftaki konuğu Türk sinemasının ve dizilerinin emektar oyuncusu Mehmet Bulduk oldu.

Başarılı sunucu Raif Akyüz ünlü oyuncuya programında Jean Claude Van Damme gibi bir dünya starı ile oynadınız. O an sette neler yaşadınız? sorusunu sorması üzerine Mehmet Bulduk “Bu konuda gerçekten kendimi çok şanslı hissediyorum. Dünyaca ünlü bir oyuncu bir sinema filmi için Türkiye’ye geliyor ve bu projede kendisi ile karşılıklı oynama şansı buluyorum. Ama burada başka bir detayı da atlamamak gerekir. Filmimizin yönetmeni de Türk sinemasına ve dizilerine damga vurmuş bir isim olan Ömer Faruk Sorak’tı. Tabi tekrar sorunuza gelirsek böyle bir dünya starı oyuncu ile oynamak gurur verici bir duygu. Bunu kelimelere dökmek gerçekten zor. Bunu ancak böyle bir dünya starı ile aynı sette karşılıklı oynayan oyuncu arkadaşlarım anlayabilir” diyerek cevapladı.

Raif Akyüz’ün ünlü oyuncu Mehmet Bulduk ‘a siz hem Orhan Gencebay ile hem Ferdi Tayfur gibi arabesk müziğinin iki büyük ismi ile çalıştınız. Bu isimlerle çalışmak nasıldı? diye sordu.

Bu soruya ünlü oyuncu Mehmet Bulduk “Ferdi Tayfur bir efsane, Orhan Gencebay’da ha keza öyle büyük bir efsane. Ferdi Tayfur ile “Benim Gibi Sevenler” adlı sinema filminde birlikte oynadık. O filmde rol gereği Ferdi Tayfur’un en iyi arkadaşlarından biri rolünü üstlenmiştim.

Orhan Gencebay ile sevgili Orhan Gencebay özel bir televizyon kanalına “Orhan Abi Halk Show” adlı bir programa başlamıştı. Bu programlarda skeçler oluyordu. Bende o skeçlerde yer alıyor ve Orhan Gencebay ile Stand-Up yapıyor ve birlikte skeçlerde rol alıyorduk. Her iki arabesk kralıyla çok güzel çalışmalar yaptım. Kendimi gerçekten bu konuda şanslı hissediyorum. Geri dönüp baktığımda iyi projelere imza atmışım diyebiliyorum” diyerek cevapladı.