Friday, March 29th, 2024

Kuba Dragos sahnesinden şiirlerin efendisi geçti

Şiirlerin Efendisi Ahmet Selçuk İlkan Kuba Dragos’ta sahne alırken, ünlü sanatçıyı sahnede izlemek isteyen müzikseverler geceye akın ederken, Kuba Dragos’ta deyim yerindeyse iğne atılsa yere düşmeyecek kadar dolu olması gözlerden kaçmadı.

 

Ahmet Selçuk İlkan sahne almadan önce kanun virtüözü Asiye Palu sahne alırken geceye katılanlara unutulmaz dakikalar yaşatırken, Ahmet Selçuk İlkan’ın sahne almasıyla birlikte kendisine kanunu ile eşlik ederken aynı zamanda vokal yaptı.

Ahmet Selçuk İlkan gece boyunca sevilen eserlerini birbiri arkasına seslendirirken kendisini izlemeye gelenlerde şiirlerde ve şarkılarda kendisine eşlik ettiler. Ahmet Selçuk İlkan Kick Boks Türkiye Şampiyonu Serpil Uzun Çavdar’ı sahneye davet ederek birlikte şiir ve şarkılar seslendirdi.  Gecede ayrıca Mehmet Dalmaz’ın eşi Zümre Dalmaz, Sami Aksu ve Selçuk Ural gibi isimler de sahne aldılar.

 

Kuba Dragos’ta Ahmet Selçuk İlkan’ı izlemeye Türkiye olta ile balık tutma şampiyonu Suat Yiğitalp, Den Den Yatçılık Tamer Köseoğlu ve kardeşi Saffet Köseoğlu, Edip Atçı, Mehmet Dalmaz ve eşi Zühre Dalmaz, cemiyetin tanınmış simaları İlkay Ünlü, Harun Korhan, Tamel Tecimen, Nilay Paçacı, Cem Özkan, Yeşim Özen, Nesrin Şentürk ve eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar gibi isimler geldiler.

 

Kuba Dragos işletmecisi Nejat Alır “Her hafta Türk müziğinin büyük isimlerini sahnemizde ağırlamaya devam edeceğiz. Avrupa yakasının Günay’ı varsa Anadolu yakasının da Kuba Dragos’u var” dedi.