Monday, May 6th, 2024

GEÇİCİ KENAR KORUMA SİSTEMLERİ

Yapılacak bir inşaat alanında ya da yüksek bir binada çalışma esnasında, hem kullanılan malzemeler hem de çalışanlar oradaki boşluklardan düşerek bir kazaya hatta bir can kaybına sebebiyet verebilir. Kullanılacak olan geçici kenar koruma sistemleri bu kazaların önüne geçen en güvenlikli engeli oluşturacaktır. Son derece sağlam olan geçici kenar koruma sistemleri sayesinde, bina dışına çıkılabilen bir boşluk oluşmaz ve bu şekilde kazalar önlenebilir.

Geçici kenar koruma sistemleri, son derece dayanıklı malzemeden yapılmış olup her zemine uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Geçici kenar koruma sistemleri, sadece çalışanların değil yayaların da güvenliğini sağlayan en önemli bariyer mekanizmasıdır. Çalışma alanının alt tarafında insanlar yürüyebilir, hayvanlar olabilir veya çocuklar oynuyor olabilir. Ortaya çıkacak en ufak bir olumsuz durum birçok insanın yaralanmasına ya da ölmesine neden olabilmektedir. Bunun için de geçici kenar koruma sistemleri hayati önem taşır. En ufak bir malzemenin dahi bir yayanın kafasına gelmesi büyük travmalara yol açabileceğinden, inşaat çalışma alanlarında mutlaka geçici kenar koruma sistemleri kullanılmalıdır. Geçici kenar koruma sistemlerinin kurulumu da oldukça kolaydır. Aynı şekilde sökme işlemi de kolaylıkla yapılabilir. Geçici kenar koruma sistemleri özel kilit kullanılarak tasarlanmıştır. Gelişigüzel şekilde açılamaz. Try Mühendislik olarak bu alanda bütün beklentilerinizi karşılayacak geçici kenar koruma sistemlerini hizmetinize sunmaya hazırız. Önce doğru karar vermeli ve güvenilir bir firmayla çalışmalısınız. Kullanılan malzeme ve sunulan hizmet de satın alacağınız ürün kadar büyük öneme sahip. Siz de hem malzemelerinizin güvenliğini sağlayıp, çalışanlarınızı da riske atmak istemiyorsanız hemen Try Mühendislik ile iletişime geçebilirsiniz. Can güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra bu sistem, bir kişi tarafından da çok rahat sökülüp takılabilmektedir. Kurulacak olan geçici kenar sistemlerinin elle taşınması mümkündür. Yüksek çalışma ortamlarında güvenliği sağlayan son derece basit bir yöntemdir. Uzun süreli kullanılabilen sağlam malzemeden üretilmiştir. Bu hususta firmamızı tercih ederek kaliteyi ve güvenliği doğru şekilde yaşamanızı öneririz.

“Kaza geliyorum demez.” sözünü çok duyduğumuzu da düşünürsek olası bir kazanın önüne geçilmesi ile huzurlu ve güvenli bir ortam oluşturulabilir.